Activiteiten

De Bosnische stichting Snaga Zene organiseert één à twee keer in de week activiteiten. Er zijn twee jeugdcentra die wij hebben gerealiseerd. Samen wordt bekeken welke ruimte hiervoor het meest geschikt voor is en beschikbaar gesteld kan worden. Hierbij wordt besproken welke faciliteiten nodig zijn om Snaga Zene te ondersteunen in de activiteiten die zij daar willen laten plaatsvinden. Hierbij kan gedacht worden aan een keuken, vloerbedekking, verwarming, enzovoort.

Tijdens onze eigen projecten heeft het voor ons een meerwaarde om activiteiten te organiseren die naast plezierig, ook verdiepend en leerzaam zijn. Belangrijk vinden wij dat de kinderen en jongeren andere activiteiten krijgen aangeboden, dan die zij al krijgen van Snaga Zene.

 

img_5786img_5797 img_6081

 

 

 

 

Sport staat ook erg hoog bij ons op de agenda. Hiermee willen wij de kinderen en jongeren in contact laten komen met diverse soorten sport, er wordt voornamelijk gevoetbald. Met het aanbieden van verschillende soorten sport worden zij geprikkeld. Door de benodigdheden achter te laten, maken wij het voor hun mogelijk de dagbesteding voor hun levendiger te maken. Daarnaast stimuleren wij beweging, waarvan het welzijn van de kinderen en jongeren zal verbeteren.