Wie zijn wij

MADBosnië – Make A Difference Projects, is opgericht door Anneke Geurds en Nicole van Rijthoven. Ze studeerden allebei Culturele Maatschappelijke Vorming (CMV). De kern van de projecten die worden gedaan zijn het ondersteunen van mensen in zelfontwikkeling, het versterken van competenties die verband houden met zelfredzaamheid en het geven van advies over de vormgeving van hun bestaan in de maatschappij van nu.

Wij zijn enthousiast, innovatief, gemotiveerd en doelgericht. Visie Niets is te gek voor ons, daardoor maken wij het verschil!

photoNicole is werkzaam bij het ROC Ter AA als docent Loopbaan & Burgerschap en rekenen . Voor MADBosnië ontwikkelt en organiseert ze projecten en draagt ze zorg voor de uitvoering daarvan. Daarnaast geeft Nicole les in yoga, variërend van power en yin yoga tot trauma sensitive yoga. Ook houdt zij zich bezig met heling door middel van Pranic Healing.

 

 

Anneke is werkzaam b10525376_1082999281752360_6129962796573788467_nij Centraal Orgaan opvang Asielzoekers. Zij begeleidt alleenstaande minder jarige vluchtelingen. Voor MADBosnië ontwikkelt en
organiseert ze projecten en draagt ze zorg voor de uitvoering daarvan. Daarnaast geeft Anneke ook coaching aan diverse jongeren. Ook houdt zij zich bezig met heling door middel van reiki.