Telefoonnummer

06-18941676

Email

madbosnie@gmail.com

Rekeningnummer

NL72 INGB 0009 6613 79

Ontstaan samenwerking

Tijdens een buitenlandproject van de opleiding CMV is Nicole Otten – van Rijthoven in contact gekomen met de NGO Snaga Žene. Daar kreeg zij een rondleiding bij Snaga Žene zelf en werd zij meegenomen naar drie vluchtelingenkampen rondom Tuzla. Hier realiseerde zij: “Vluchteling in eigen land”. Het raakte haar waardoor uiteindelijk een samenwerking met Anneke Geurds is ontstaan en uiteindelijk de stichting MADBosnië – Make A Difference. Vanuit deze kennismaking met Snaga Žene is er een mooie samenwerking ontstaan.

 

Snaga Žene en onze projecten

Snaga Žene helpt ons met de communicatie tussen ons en de mensen die wonen in de vluchtelingenkampen. Ook brachten zij ons in contact met bedrijven, gingen we samen naar winkels om daar de juiste materialen aan te schaffen. Wij vinden het belangrijk om onderzoek te doen voordat er een project wordt uitgewerkt. Ook hierbij heeft Snaga Žene ons ondersteund. Die ondersteuning geven zij door ons van informatie te voorzien over de bewoners. Waar liggen behoeften, wie heeft wat nodig en hoe kunnen we dingen verstandig aanpakken.

 

Krachten bundelen

Sinds 2011 is er een mooie samenwerking, maar ook een mooie en waardevolle vriendschap ontstaan. We gaan in de toekomst nog meer onze krachten bundelen. We gaan dit doen door te kijken waar wij Snaga Žene kunnen ondersteunen. Hoe we dat gaan doen kun je lezen op de pagina: doorlopende projecten.

 

http://snagazene.org/