Telefoonnummer

06-18941676

Email

madbosnie@gmail.com

Rekeningnummer

NL72 INGB 0009 6613 79

Wij wensen iedereen een gelukkig, gezond en voorspoedig 2022!

Het eerste halfjaar van 2021 was een rustige periode voor ons. In september 2021 zijn we, ondanks de coronacrisis, begonnen aan een nieuw project met studenten van het ROC Ter AA. We hebben de afgelopen 3 maanden dit project in gang gezet.  Je kunt hierover meer lezen in deze nieuwsbrief.

2021 een start naar een nieuw project

Nicole Otten – van Rijthoven werkt op het ROC Ter AA en vanuit haar zijn er diverse projecten ontstaan met studenten. In november is er weer een leuke groep van zo’n 20 studenten ontstaan die met het aankomende project in juli mee zullen gaan. Deze studenten zijn van het ROC Ter AA van de opleidingen beveiliging, helpende zorg & welzijn en facilitaire dienstverlening niveau 2.

De studenten zullen ervaring opdoen in een ander land, in contact komen met een andere cultuur en zien dat niet iedereen het zo makkelijk heeft zoals wij in Nederland . Ze kunnen een steentje bijdrage om de wereld een stukje beter te maken.

De student zal tijdens het project ook werken aan zijn eigen persoonlijke ontwikkeling en door de samenwerking met anderen ontstaan er ook vriendschappen.

2022 afronding van het project met overdekte moestuinen

In juli 2022 gaan we dit project uitvoeren. Om ons te helpen gaan de 20 studenten van het ROC Ter AA met ons mee. Uiteraard zijn we hierbij afhankelijk van de situatie rondom corona.

De studenten gaan samen met de gezinnen in het vluchtelingenkamp Jezevac de laatste overdekte moestuinen bouwen en eventuele overdekte moestuinen repareren.

De studenten zullen ook in een groepjes activiteiten/workshops gaan voorbereiden en die in twee vluchtelingenkampen gaan uitvoeren. Daarnaast is het ons doel om het jeugdcentrum in Visca wat wij in 2014 hebben gebouwd te verbeteren. 

We hopen dat 2022 een mooi jaar wordt waarin we ons project met de overdekte moestuinen af kunnen ronden.

Onze projecten, events en andere activiteiten volgen op Facebook, Instagram, Linkedin en Twitter.

Steun ons project, elk gezin een overdekte moestuin!

https://gofund.me/a1d31b1f

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.