Telefoonnummer

volgt nog

Email

madbosnie@gmail.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Ondersteuning van werkgelegenheidsproject NGO Snaga Žene

Wij willen door middel van een crowdfundingsactie proberen om sponsorgeld te werven voor het investeren in het bestaande werkgelegenheidsproject van Snaga Žene. Zij hebben een project opgezet waarmee zij medicinale kruiden verbouwen waar zij thee en olie van produceren. Door dit project hebben zij voor meerdere vrouwen in het kamp een baan kunnen realiseren. Echter kampen zij met tegenslagen waaronder het slecht functioneren van de thee-verpakkingsmachines. Hierdoor loopt het productieproces vast. Door het verzamelen van donaties en organiseren van een crowdfundingactie willen we geld inzamelen zodat zij reparaties of nieuwe middelen kunnen aanschaffen.

 

Projectreizen organiseren voor vrijwilligers en studenten ROC Ter AA te Helmond

Wij willen projectreizen voor vrijwilligers en/of studenten blijven organiseren die bij willen dragen aan ontwikkelingshulp en interesse hebben in voorlichting over de oorlog in Bosnië- Herzegovina. De projectreizen voor de studenten van het ROC Ter AA te Helmond fungeren als onderdeel van een studiereis. Deze studiereis wordt gekoppeld aan het vak burgerschap, competenties waar de studenten zich in ontwikkelen zijn onder andere het kritisch denken en kennis van mensenrechten, het bevorderen van maatschappelijke en politieke betrokkenheid, het ontwikkelen van respect voor elkaar en leren samenwerken.

 

Doneren van ingezamelde middelen

Tijdens onze bezoeken brengen wij regelmatig ingezamelde middelen mee om uit te delen op de kampen. Hierbij kun je denken aan tweedehands kleding, speelgoed, voedselpakketten, naaimachines verbanddozen en incontinentiemateriaal.